Well, you're so nasty and you're so bad But I swear I love you, yes I do.


; )

 

/ J


Fetto HELLE!

Härligt att vakna 4 på morgonen, Ja jag är seriös. Somnade 18:00 vaknar 04:00. Finns inte en chans att jag missar skolan nu.



Thing to do today!





  • Fixa spanskt mobil nummer, har lyckat att klara mig utan mobil i 2 månader helt galet.


  • Komma på vad jag ska vara på Fredag, Hallowen party på någon cool klub.


  • Lyssna på Miike Snow.



Förövrigt kan jag ju säga att jag har världens bästa Mamma, Tack för Jackan. Kan ju också informera att min World of Warcraft abstinens är galen, jag sitter och skakar typ för att jag inte har spelat på 2 månader. Efter 4,5 års missbruk kan jag ju säga att det är svårt, väldigt svårt att vara utan. Drömmer hemska drömmar om att jag ska få HIV eller typ Hepatit om jag tatuerar mig, är det en varning om att jag inte borde tatuera mig?



När man saknar fetto Helena och matte B , då är det fan illa. Min hand är också ganska FET!







One of the best days in my life. I miss you sweden.


Child of a few hours?

Hola! Jag har hittat ett smyghål i min ekonomi som tillåter mig att göra lite roliga saker som att köpa den här Jackan. Jag har även hittat en tatueringsstudio som verkar skit bra. Har kollat lite på deras tattoos osv och dem är sjukt grymma. Ska ta mig dit imorgon. Puss tjahrååå! / J




Varför man inte har cyber sex!

Det här är så jävla kul, En Tjej som spelar WoW skickar naken bilder på sig själv till en snubbe i samma guilde. Det slutar med att hon övertygar honom att ha C6 via ventrilo, det roliga är att han spelar in precis allting samtidigt som han snackar med sin kompis via Msn telefonen. Det här är bara 1 andledning till varför man inte ska ha INTERBUTZ sex. Och för er som inte spelar wow osv, se ändå för det har absolut inget med wow att göra. Det är så fruktansvärt disturbing och fruktansvärt äckligt att det går inte att sluta skratta. / J




Fuck Yeah Alison Mosshart

Jag vill på riktigt döda någon. Helst min dator. Kan någon köpa en ny dator till mig? Min dator är gammal typ 4 år. Den börjar bli trött. Efter 4 års, WOWande, Porrsurfande, Spilla alkoholande, tappa i golvetande osv så har min dator sagt ifrån. Den börjar helt enkelt att stänga av sig själv när den känner för det. Oftast när jag behöver den som mest.

Igår lyckades jag installera ett fungerande MMORPG för att fördriva tiden här nere. Min dator ska klara av det här spelet utan problem. Men efter 1,5 timmes spelande så blir min dator överhettad och stänger av sig själv. Jag hör hur fläkten börjar låta sen bah PEUFfffffffff säger det sen är den död. Då får den sova i 1 timme sen kan man få igång den igen. ALLA som ser det här jag ber er skicka pengar för en ny dator till mig. Eller om någon har en gammal laptop som inte är bauta bra men som fungerar liggande någonstans så är den mycket välkommen ner till osoliga spanien. heh. 


Min fru var på tv i helgen.


 

 

 

 


hiih

Det är så jobbigt att skriva blogg! http://twitter.com/Jimjoo MKT ROLIGARE!

15:59

overslept, school is for wankers anyway! right?





 

 

 

/J


JAboo

Sitter och läser igenom en engelska läxa Tobias skriver på, ska citera honom lite här. För vem fan skriver såhär? 

Julia introduces Winston to sexual intercourse.

Har skrattat åt det så jävla länge, vad är felet på honom. Hahaha.

 

Idag fick jag ett stort fint packet i posten med : Vinterjacka, tröjor, skor och BAUTA mycket godis av mamma!

Det luktar cannabis i hela lägenheten, dem röker på där ute. Måste bajsa, tjharåå! / J

 

 

 

 

 

Fin bild på profeten Muhammed / Tobias / Sailor Moon. Ni väljer själva.

 


Tänkte vara seriös för en sekund.


Har suttit och läst om troll hela dagen på wikipedia och hittade den här jättefina målningen av Theodor Kittelsen.
*pretto*

Och vi måste ju faktiskt fixa designen på den här rackarns bloggen, ser ju ut som att den har downs syndrom när menyn ligger inne i bilderna sådär.



ohmy

Vad var felet på mig när jag var 14? Och varför kunde jag inte prata engelska? / J














ohhhh yeahhhh

Som ni vet har jag massor med problem, som min självdisciplin. Jag somnade ganska sent igår natt men ändå inte överdrivet sent. Ställde min klocka på 7 som vanligt. När vaknar Jimmy? jo klockan 17:00. Jag kanske börjar bli sjuk? Min vän Patri har svinis, hon sitter i vardagsrummet och hostar lungorna ur sig, men mår relativt bra. Jag hittade nyss en yoghurt i kylen, den är så jävla god. Jag hatar yoghurt men den smakar typ milkshake. Håller på att tanka massa bilder från sommaren 2006. Lägger säkert upp några här sen. Det är skit kul, jag var blond. Sen undrar jag varför den här människan är så jävla snygg? någon som vet?/ J



 

 

 

 

 

 


Roligare saker att göra!

Tänker inte ursäkta den dåliga uppdateringen. Jag har haft roligare saker att göra som att äta choklad och skratta åt alla spanjorer som inte kan komma in i sina bilar för att det regnar så mycket. Ja det regnade så mycket idag att en del av min gata vart halft översvämmad. Folk kom inte in i sina bilar osv. Samtidigt som de står och skriker ayuda! ayuda! väldigt kul. Tobias verkar ju inte ha någon större lust att skriva något heller. Linnea hans girlfriend ska klippa sig och färga håret och han är nojig för att han inte ska ha stockholms snyggaste brud som flickvän längre. Synd för honom, kul för Linnea som är modell och får pengar för det. Jag har lagt på mig 3kg sen jag kom hit. Det är nice, jag behövde det, jag tackar baguetterna och även det billiga priset på öl och cola. 6pack 33cl öl = 15 kr. 4liter cola = 15 kr. Josefin från högstadiet var gullig nog att skicka massor med bilder från 8an och 9an osv. Det känns bra att man inte ser ut som man gjorde då. Herregud, jag hade något sorts hårdrockshår med lebblugg jag såg ut som en lesbisk bög. Kan ju skratta mig lycklig att jag inte såg ut som Emelie och Malin gjorde då.


 

 

 

 

/j



hihi




Fortfarande världens bästa video ever / J

urghh

Urghh, sov inget inatt. Kom nyss hem från skolan är så trött att jag orkar inte skriva. Jobbiga är att jag måste tebax om 1,5 timme. ska förska sova lite innan. Hittade fina bilden på clara och linnea. Linnea ser ut som Edie sedgwick lite.


/J




04:05

uhuhu kan verkligen inte sova, min första lektion är om 4 timmar. hemskt. tror jag struntar i den. Eller jag får se. Imorgon har jag bestämt mig för att vara mogen nog att anmäla mig till en extra språk kurs. Känner att jag orkar inte gå omkring och inte kunna prata med folk. Dock kan jag ju informera er om att jag faktisk förstår nästan allt. Jag kan titta på nyheterna och fatta vad som hänt, vart det hänt, när det hänt osv. problemet är att jag kan ju inte prata så jävla bra det blir mest bara pinsamt om jag försöker.




Den här coola gifen visar precis hur jag känner mig, först bajs för att jag vill hem, sen toppen för jag får göra vad jag vill. TJOohoo.







Söndag Sköndag.

Okej, lame söndag. Jag har inte ens orkat duscha sedan mina fylle äventyr över katalonien i fredags. Ska nog göra det snart. Är skit hungrig , hittade svenskt knäckebröd som är inhandlat från Ikea. Jag saknar stockholm så jävla mycket. Sitter och tittar på Svenska dialekt mysterier och äter svensk knäckebröd. För några minuter känns det som jag faktis är hemma. Sen inser jag att jag faktisk är i en ex-diktatur där man använder krossade tomater som smör och där mjölken har ett läskigt lång bäst före datum. Jag vill bli tvingad att röka utomhus, jag vill använda osthyvel jag vill frysa när jag går till skolan. Hittade lite bilder från i Fredags. Dem kan ni få titta på om ni vill. Godnatt ! / Jimpy











blööööhhh

Okej jag kom nyss hem. Vaknade upp på någons soffa imorse och visste inte vart jag var. Sen fattade jag vart jag var men jag var fortfarande strandad där i 5 timmar. Jag var i en annan stad. Jag har alltså lyckats supa ner mig och hamna i en bil till en annan stad och somnat på soffan. Aja det var sjukt kul igår. Svenska klubbar är verkligen riktigt tråkiga. Tycker tobias kan skriva ngt!  TJharååå /


Så här såg jag nog ut igår innan jag somnade. coolt!





Spanien landet fashion glömde?

Jag skulle aldrig säga att jag är speciellt fashionabel av mig, det är sådant Tobias håller på med. Men efter lite över en månad här i spanien så kan jag ju informera er att jag suktar efter folk som klär sig coolt, eller har på något sett en egen stil. Jag har inte sett en ända snyggt klädd spansk människa. Det finns inte en gnutta streetstyle här överhuvudtaget. Det som gäller här i spanien är: G-star raw, och sjukt fula hoddies från D&G. Typ som JL tröjorna i sverige för några år sedan.

Hela den här grejen får mig att känna mig sjukt osäker och konstig. Jag sticker verkligen ut här även fast jag inte försöker. Och det är bra, man vill sticka ut. Men inte till den graden att folk vänder sig om. Tidigare i veckan hade jag på mig ett par vanliga svarta cheap monday jeans med ett vitt linne och ett par converse. Ungefär det ALLA i sverige har i sin garderob. Tror inte jag känner någon som inte har ett par cheap mondays eller converse hemma i garderoben. Alltså kände jag mig jävligt neutral. Ojojoj vad fel jag hade.

En tjej i klassen undrar varför jag har ett tjejmärke på mina jeans. Weekday är alltså ett TJEJ märke här i spanien.

Sen fick jag också höra att jag klädde mig som en bög. Ahapp okej. spanjorer är trångsynta och bittra. Jag tror inte jag överlever en sekund till här. Det bästa var när jag visade en klasskompis Kissies blogg. " Is she Emo?" Hon tycke kissie var emo för att hon hade svarta jeans och "nörd glasögon".  Jag menar ni måste fatta hur felplacerad jag känner mig.  



Om jag ser någon som kommer klädd såhär nästa vecka så lovar jag att jag kommer hoppa på människan och tvinga den att vara min vän.




MALLLBOLO

Okej, nu mår jag bättre säger vi. Det var tråkigt att vara arg, så jag åt en glass och sen vart jag glad. Tänkte förklara varför jag gömmer min choklad i garderoben. Jo det är för att jag vill ha den ifred. Så enkelt var det. Är dock lite ledsen för mina Hedi Slimane skor börjar bli mer och mer slitna. Måste köpa nya. Någon som säljer ett par Dior homme f/w 05 cuban heels i storlek 43-43,5? Helst i brun eller guld? SKRIV! TJHARÅÅ


+34

Vaknar, klockan är 14:48. kul. Idag ska jag bara sitta på mitt rum och vara arg. Idag är en argdag. Jag tänker inte prata med någon eller göra något roligt alls. Jag har mörklagt hela rummet och tänker inte komma ut förens jag vill. Känner mig sjuk, fast det är nog bara en noceboeffekt för att jag inte vill känna mig glad och rolig idag. Sen toppar jag det hela med lite deppi svensk pop. Tjharåå / Jimmy



Jag blev nog tappad som barn


Här är en bild på mig när jag badar.

Jimmy tyckte jag skulle laddda upp den.

Så njut av synen av min halvflabbiga kropp.




(Vad fan är felet på mig?)

god knows its the way that it goes

Förlåt för att jag skiter ut inlägg som diarré men roligare än såhär kommer jag inte ha idag. Kanske går och tar en öl efter middagen får se hur de blir med det.


Såhär såg jag ut när jag gick och köpte cigg idag.  Tack Linnea för glasögonen <3



Så nu sitter jag i min säng och pillar mig i naveln. Värd dag.

Kan inte någon skriva eller länka något kul snälla. har så tråkigt.




Alison Mosshart

Som alla mina vänner vet är jag hel galet kär i Alison Mosshart, Ja jag rippar hennes stil rakt av men who can blame me? Helt klart världens coolaste brud någonsin. För er som bor i Sverige : Ni måste se henne den 7 november på cirkus, jag lovar ni kommer inte bli besvikna. / Jimmy


















Jimmys lack of Självdisciplin ???

Jag har problem, väldigt många problem. Ett av mina problem är att jag verkligen har noll självdisciplin. Idag är en dag då jag drabbas negativt av frånvaron av den. Jag ställer mitt alarm på 7 och går och lägger mig. Kan inte somna det är sjukt tråkigt att bara ligga och tänka så jag bestämmer mig för att se en film. En film och 2 cigarretter senare har jag faktiskt somnat. Vaknar av mitt alarm, reser mig upp tittar ut igenom mitt fönster och ser att solen inte gått upp, funderar några sekunder på det och det ända jag kan komma fram till är att det helt klart måste vara fel på mitt alarm.

Det jobbiga är ju att jag vet att jag ljuger för mig själv för att slippa gå upp. Så jag går och lägger mig igen för att 6 timmar senare vakna gå upp undra vart alla är. Orkar inte bry mig, orkar inte borsta tänderna, orkar inte göra ordning något att äta. Vad jag orkar är att äta upp lite choklad jag hitta undangömt i min garderob tillsammans med en cigg. Det är också något jag måste berätta om, varför jag har min choklad i garderoben, fast det gör jag lite senare nu ska jag fortsätta sitta framför datorn och äta choklad.


Den här bilden är så jävla kul, det är elakt att skratta åt CPn men det här är för kul för att inte skratta åt. Plus att jag känner mig bättre när jag ser den för jag har nog mer självdisciplin än honom, även om han hade mera så kan han ändå inte röra sig HAHAhahahaahha. kul. TJharåå / jimmy





Ett sånt där ironiskt inlägg

En liten lista över saker som är ganska nice!

Fjortisar som blir skitarga på tunnelbanan när man säger med en sjukt ironisk röst ''När jag blir stor ska jag mörda alla i hela världen''.

Att det snöade när jag gick till skolan imorse.

Att få tuggummi på sina nya byxor och sedan sätta en sjukt varm dator i knät så att det bara smälter ihop till en skön smet!

Den här .gifen





/ Tobias


buenas noches

Klockan börjar närma sig 00:00. Spoky! Efter att ha levt utan toalås i över en månad så kan jag stolt informera er alla om att jag absolut inte har några problem med att bajsa med öppen dörr! Det gör man i spanien. Det är så skönt liksom. Alla är med överallt liksom. Sociala dem är här i ESPANIA!

Eller inte, det är inte kul någonstans, vem som helst kan komma in när de vill. Ingen som hört om privatliv för fem öre. Därför ser jag varje gång jag jag går på toa som MISSON COMPLETE. I made it! Aldrig varit så spännande att göra nummer 2! Tips för er hemma i svealand, lås inte dörren när ni skiter, lite vardags spänning sådär. Sen undrar jag också varför ingen gillar avokado här? Värt att tänka på. Buenas noches / Jimmy


Jag är efterbliven

Tobias här. Tänkte bara säga att jag har en finne på näsan och att jag har sovit 4 timmar inatt.

Och att en jordnöt innehåller lika mycket fett som en hel kilometer gurka. Det har jag läst på ett mjölkpaket... tror jag.



utdrag ur Jimmys dagbok okänt datum !

Sitter på en riktigt rutten lektion, Det är måndag. mhmmm måndag! Personen bredvid mig luktar så jävla snuskigt, det går knappt att andas, det luktar typ tånaglar med jordgubbs glass. Jag ryser. Det knäppa är att för en gångs skull har jag en ekonomi! Ja på riktigt en helt levande ekonomi. Jag har ett visa kort med CREDIT wow. Det roliga är att jag nu har cirka 2000 kr på mitt konto. Dock funkar liksom inte 2000 kr för allt kul jag vill göra. Saker anser vara KUL som vill göras.

* Tatuera mig

* Köpa cigg och cola

* Åka till stockholm den 7 november och se dead weather.

Helst vill jag till stockholm och se dead weather! Inte nog med att det är det dyraste av alla mina 3 alternativ. det är också det jobbigaste. Kanske är värt att åka men det finns sjukt mycket nackdelar.

* Planet kan störta!

* Jag får hemlängtan ALLAN!

* Dead weather ställer in och jag åker dit totalt i onödan!

Det känns inte värt det så jag orkar faktis inte åka, jag struntar i det jag stannar i spanien.
En annan kul grej som hände var att min "mentor" kom fram till mig på rasten och sa på Spangelska:

Jimmy I got some complains about you frome some proffesors. He tell me that u talk in class with rumainian girl. We not like! u have to be quiet , i know its boring but spanish school is boring.

Det var kul. Denna tjej jag pratade med är my one and only friend här i katalonien! MARTA. Marta är från rumänien men pratar spanska, katalan, engelska, rumänska ????, portugisiska. Är född samma dag som jag och är ganska cool. Hon gillar att äta sin mammas hembakade bröd med omelett på. Gott väldigt gott. Nu är det lunch, jag ska hinna springa hem och kleta tomat på en baguette för det gör man i spanien. TJharåå!


Här en en bild på Judith tror jag hon heter, Hon ville verkligen att jag skulle fota henne, men när jag väl gör det gömmer hon sig. Skum tjej. Men hon gillar att pussa mig på varje kind varje gång vi ses. Fattar inte? gillar hon mig eller är det bara ngt man gör här i spanien?



VivaEEESPANIA eller inte kanske.

Okej, vet att jag och Tobelito inte har skrivit här sedan i mars? men det är för att vi har gjort andra saker som att köpa fashion och öl. Nej helt ärligt glömde vi faktiskt bort lösenordet vilket är ganska konstig med tanke på att lösenordet är ett alias till en mkt kär vän. Skit samma. Jag (Jimmy) har flyttat till spanien och kommer bo här tills i juni ! skit kul. verkligen. Så jag tänkte då använda den här redan coola bloggen för att överföra mina dagboks texter så att mina kära vänner kan få läsa. Dem tycker det är kul. Skit kul är det också imo. Jag är så jävla rolig. Så ska försöka få i ordning mina faktiskt 2 fyllda böcker med skit roliga och dumma grejer jag skrivit. So hold on for maybe 2 hours!// adiós


Ni får en bild ur Treat me like your mother videon med! den är ruskigt bra TYCKER TILL OCH MED TOBIAS Klicka här för att komma till den uber coola videon!

RSS 2.0